صبحانه، ناهار، شام. بیشتر ما روزی ۳ وعده غذا میخوریم و در هر وعده به ارزش غذایی که میخوریم و روش پخت غذاهایمان توجه داریم اما نکته دیگری که معمولا از آن غفلت میکنیم، اهمیت سفره و سطحی است که روی آن غذا میخوریم؛ در حالی که این موضوع بهطور مستقیم با سلامت ما ارتباط دارد. در گذشته بیشتر از سفرههای حصیری و پارچه ای استفاده میشد اما این روزها بیشتر از سفرههای پلاستیکی استفاه میشود. استفاده از این سفرهها به دلیل اینکه راحتتر تمیز میشوند و رطوبت و چربی غذا را به سطوح زیرین انتقال نمیدهند و همچنین تنوع بیشتری در طرح و رنگ دارند، رایجتر است.
آموزش طرز تهیه میلک شیک بلوبری
بستنی رژیمی توت فرنگی را چگونه درست کنیم و چرا میگوییم رژیمی
غذا ,میخوریم ,استفاده ,وعده ,سفره ,راحتتر ,میخوریم و ,بیشتر از ,این سفرهها ,از این ,میشود استفاده
درباره این سایت